Παράγουμε τη μαγιά Zeus
με σεβασμό προς το περιβάλλον

Εδώ και πολύ καιρό, έχουμε δεσμευτεί να προστατεύουμε το περιβάλλον και να υποστηρίζουμε τους φυσικούς οικοτόπους. Ως εκ τούτου, έχουμε υιοθετήσει τεχνολογίες αιχμής με στόχο την ανάπτυξη νέων μεθόδων διαχείρισης νερού, ενέργειας και απορριμμάτων που προέρχονται από την παραγωγή μαγιάς.

Produzione di lievito

Η ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση,
υπόκειται σε προσεκτική διαχείριση.

Οι βιομηχανίες παραγωγής μαγιάς είναι ένας από τους κλάδους υψηλότερης κατανάλωσης μελάσας.

Η μελάσα είναι ένα συμπροϊόν της βιομηχανίας ζάχαρης που κάποτε αξιοποιούταν ελάχιστα: τώρα είναι η προτιμώμενη πρώτη ύλη του κλάδου μας (προέρχεται από την κατεργασία ζαχαρότευτλων και ζαχαροκάλαμου).
Αυτό το προϊόν περιέχει υψηλά ποσοστά ζαχαρούχων ουσιών που χρησιμοποιούνται από τη μαγιά για την αναπαραγωγή της.
Το υπόλοιπο αποτελείται από φυσικές ουσίες [1}μερικώς χρησιμοποιούμενες από τη μαγιά{2], οι οποίες διαχωρίζονται και συμπυκνώνονται για να σχηματιστεί το πρωτεϊνικό συμπύκνωμα, το υγρό απόσταγμα, το οποίο χρησιμοποιείται ως λίπασμα ή ζωοτροφή.

Lievito e rispetto dell'ambiente

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

Τα μέσα καλλιέργειας (επίσης αποκαλούμενα θρεπτικά υλικά) της ζύμωσης μπορούν να μετατραπούν σε φυσικό λίπασμα, το οποίο χρησιμοποιείται στη γεωργία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

Η κυκλική οικονομία δημιουργήθηκε ως απάντηση σε μια ολοένα και πιο κοινή επιθυμία όσον αφορά τη βιώσιμη ανάπτυξη: τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας κυκλικής διαδικασίας που παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής της, διασφαλίζοντας έτσι και την οικολογική της βιωσιμότητα.

Produzione ecosostenibile del lievito

Στην Zeus πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να σπαταλάμε τους πόρους του πλανήτη μας.

Στη φύση, δεν υπάρχει η έννοια της απόρριψης. Όλα είναι τροφή για κάποιον: ένα φύλλο που πέφτει γίνεται τροφή για το δάσος.
Δεν θέλουμε απλώς να περιορίσουμε τις απώλειες, αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε κάτι καλό, να επαναφέρουμε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στο έδαφος: έτσι νιώθουμε ότι επιτελούμε σημαντικό έργο. Για τον λόγο αυτόν, δραστηριοποιούμαστε ενεργά και διαρκώς στον τομέα προώθησης βελτιώσεων για.

Η ποιότητα πάνω από όλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο ποιοτικός έλεγχος της μαγιάς Zeus, μαζί με τη σταθερότητα απόδοσης του προϊόντος, είναι θεμελιώδους σημασίας για εμάς.

1.

ΖΥΜΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

μια καλή μαγιά πρέπει να παράγει διοξείδιο του άνθρακα σε επαρκείς ποσότητες, εντός του χρόνου που απαιτείται για κάθε είδος μαγιάς.

2.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μια καλή μαγιά πρέπει να διατηρείται τέλεια μέχρι τη λήξη της, εφόσον φυλάσσεται σε θερμοκρασία 0-10 °C.

3.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

μια καλή μαγιά πρέπει να διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της με την πάροδο του χρόνου.

4.

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

μια καλή μαγιά πρέπει να είναι λευκή και εύθρυπτη.

5.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ

Μια καλή μαγιά πρέπει να παράγεται από καθαρές καλλιέργειες, υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, για την αποφυγή μόλυνσης από ξένους οργανισμούς.

Παράλληλα με το έργο των ειδικών μας, συνεργαζόμαστε με τη FoodMicroTeam S.r.l. (FMT), έναν ακαδημαϊκό νεοσύστατο φορέα του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, που δημιουργήθηκε για την παροχή επιστημονικής και τεχνικής συνδρομής σε εταιρείες γεωργικών προϊόντων διατροφής, ειδικά σε αυτές που παράγουν ποτά και τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση./p>

© 2024 ZeusIba

Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική cookies - Powered by Direzione Web