Ποιότητα και πιστοποιήσεις

Χωρίς τη μαγιά, και όλα τα προϊόντα διατροφής που παράγονται από αυτή, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ιστορία της μαγειρικής -και, γενικά, η ιστορία- θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Η ποιότητα της μαγιάς είναι μια εξίσου,
σημαντική πτυχή,
για εμάς στην Zeus.

Produzione del lievito per panificazione

Η ZEUS ανέκαθεν δεσμεύεται για την παραγωγή μαγιάς αρτοποιίας τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά με σεβασμό και πνεύμα συνεργασίας.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών και η ευεξία των καταναλωτών.

FSSC 22000 – version 5

Με την πιστοποίηση FSSC 22000 – version 5 δηλώνεται η συμμόρφωση με ένα πρότυπο αριστείας όσον αφορά την ποιότητα, που εφαρμόζεται σε εθελοντική βάση από εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων.
Αυτή η σημαντική πιστοποίηση λαμβάνει υπόψη τα υπάρχοντα ιταλικά και ξένα πρότυπα στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων, την ανάλυσης κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP).

Το πρότυπο συντάχθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από περισσότερες από 20 χώρες και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, όπως η Επιτροπή Codex Alimentarius, η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI) και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (CIAA).

Certificato Kosher Certificato Bureau Veritas Certificato Bureau VeritasPolitche sicurezza e salute Certificato Halal

© 2023 ZeusIba

Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική cookies - Powered by Direzione Web